Full Casette

Full Casette

Dekoratív megjelenése miatt az egyik legkedveltebb típus. Nem csak családi házak, hanem vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények és kerthelyiségek hasznos kiegészítője. Számos kiszerelés létezik, melyek a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez igazodnak. A kényelem fokozása érdekében környezetváltozást érzékelő automatika is
installálható.

Fő jellemzők

Szerkezetszín RAL 9016, RAL 9006, kívánságra lásd RAL színsor  

Ponyvaszín Umbroll színsor  

Karok 5 m-ig 2 db, 5-6 m 2-3 db  

Konzol extrudált homlokzati, kívánságra mennyezeti vagy szarufa  

Ponyvacső átmérő 70 mm, 78 mm  

Védőtető szerkezettel színazonos, kazettás megoldás  

Alaptulajdonságok

Dőlésszög Dőlésszög (0-40°)  

Mélység 150-300 cm  

RAL 7035  

Szélesség 200-600 cm  

Homlokzati rögzítés

Kézi működtetés

Teljes tokozás

Befoglaló méretek és rögzítés

Galéria

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Lakástakarítás Budapesten

Megbízhatóság, pontosság, tisztaság! - Lakások, családi házak, intézmények, társasházak, irodák, üzlethelyiségek takarítását vállaljuk Budapest és környékén már 5000 Ft-tól.

Budapest és környékén vállaljuk lakások, családiházak, társasházak, intézmények, irodák, üzlethelyiségek és éttermek takarítását. Legyen szó napi takarításról, nagytakarításról vagy bármilyen egyéb igényről. Mi nem félünk a speciális esetektől sem. Állatbarát takarítóink szívesen segítenek különleges igények kielégítésében, összejövetelek, gyerekzsúr, felújítás vagy házépítés utáni takarításban is. Forduljon hozzánk bizalommal és mi szívesen segítünk.

Cégünkről

Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.

Copyright  2016 OKKA napellenző. Minden jog fenntartva!